In het Archimedes Medisch Centrum vindt u naast de huisartspraktijken en de apotheek ook fysiotherapeuten, diëtisten, psychologen, een osteopaat en een prikpost van LabWest.

Fysiotherapie

Als het om bewegen en uw gezondheid gaat, wilt u een snel en deskundig advies van een fysiotherapeut. De vakkundige fysiotherapeuten helpen u met al uw vragen over uw gezondheid en klachten op het gebied van bewegen.

Meer informatie


Diëtist

De diëtist begeleidt zowel volwassenen als kinderen bij onder andere over- ondergewicht, suikerziekte, verhoogd cholesterol, maag en darmproblemen, eetstoornissen, lactose intolerantie, hartfalen en hypoglycaemie.

Meer informatie


Laboratorium

In het Archimedes Medisch Centrum is een prikpost gevestigd. Deze is geopend op maandag, woensdag en vrijdag van 8:30 tot 10:30 uur.


Meer informatie


Psycholoog

De psychologie praktijken die gevestigd zijn in het Archimedes Medisch Centrum bieden hulp aan kinderen, adolescenten en ouderen met diverse problemen van psychologische aard.

Meer informatie


Osteopathie

Osteopathie is een manuele geneeskunde, dat wil zeggen dat een osteopaat bij de behandeling alleen zijn handen gebruikt. Een osteopaat maakt in feite los wat vast zit.

Meer informatie


Laatste nieuws

Coronavaccinatiebewijs

Wilt u een bewijs van vaccinatie voor reizen of voor toegang tot een evenement of binnenlocatie? Dan kunt u terecht op de website https://coronacheck.nl/nl/ of de... Lees verder


Huisartspraktijken Archimedes Medisch Centrum ISO 9001:2017 gecertificeerd

Voor de huisartspraktijken in het Archimedes Medisch Centrum staat het leveren van kwalitatief goede zorg voorop. De huisartsen willen deze kwaliteit niet alleen leveren,... Lees verder


Coronavirus

Wanneer u denkt dat u besmet bent met het Coronavirus, ga dan NIET naar uw huisarts of huisartsenpost toe, maar neem telefonisch contact op. Dit om... Lees verder


Wilt u meer weten?

Bekijk hier onze specifieke telefoonnummers

Bel 112 bij een levensbedreigende situatie!

Bekijk hier onze specifieke e-mailadressen

Adres: Laan van Meerdervoort 211-L, 2563 AA Den Haag Routebeschrijving hiernaartoe

Online inschrijven als nieuwe patiënt