In het Archimedes Medisch Centrum vindt u naast de huisartspraktijken en de apotheek ook fysiotherapeuten, diëtisten, psychologen, een osteopaat en een prikpost van LabWest.

Fysiotherapie

Als het om bewegen en uw gezondheid gaat, wilt u een snel en deskundig advies van een fysiotherapeut. De vakkundige fysiotherapeuten helpen u met al uw vragen over uw gezondheid en klachten op het gebied van bewegen.

Meer informatie


Diëtist

De diëtist begeleidt zowel volwassenen als kinderen bij onder andere over- ondergewicht, suikerziekte, verhoogd cholesterol, maag en darmproblemen, eetstoornissen, lactose intolerantie, hartfalen en hypoglycaemie.

Meer informatie


Laboratorium

In het Archimedes Medisch Centrum is een prikpost gevestigd. Deze is geopend op maandag, woensdag en vrijdag van 8:30 tot 10:00 uur.


Meer informatie


Psycholoog

De psychologie praktijken die gevestigd zijn in het Archimedes Medisch Centrum bieden hulp aan kinderen, adolescenten en ouderen met diverse problemen van psychologische aard.

Meer informatie


Osteopathie

Osteopathie is een manuele geneeskunde, dat wil zeggen dat een osteopaat bij de behandeling alleen zijn handen gebruikt. Een osteopaat maakt in feite los wat vast zit.

Meer informatie


Laatste nieuws

Nascholingsweek dokter Stevens en dokter Toxopeus

Van 25 tot en met 29 maart zijn dokter Stevens en dokter Toxopeus afwezig i.v.m. een nascholingsweek. De assistente van Huisartsenpraktijk Stevens en Toxopeus is wel aanwezig.... Lees verder


Samenvoeging praktijken Stevens en Toxopeus

Per 1 januari 2019 zijn de praktijken van dokter Stevens en dokter Toxopeus samengevoegd. Door nauwer met elkaar samen te werken kunnen de kwaliteiten... Lees verder


Huisartspraktijken Archimedes Medisch Centrum ISO 9001:2015 gecertificeerd

Voor de huisartspraktijken in het Archimedes Medisch Centrum staat het leveren van kwalitatief goede zorg voorop. De huisartsen willen deze kwaliteit niet alleen leveren,... Lees verder


Wilt u meer weten?

Bekijk hier onze specifieke telefoonnummers

Bel 112 bij een levensbedreigende situatie!

Bekijk hier onze specifieke e-mailadressen

Adres: Laan van Meerdervoort 211-L, 2563 AA Den Haag Routebeschrijving hiernaartoe

Online inschrijven als nieuwe patiënt