Om gezondheidsredenen is dokter Stevens voor onbepaalde tijd afwezig. Gedurende zijn afwezigheid worden zijn spreekuren overgenomen door dokter Bergsma en dokter van der Heijden.

Corona virus / COVID-19
Voor uw en onze veiligheid willen wij de kans op verspreiding van het coronavirus/COVID-19 beperken.

Patiënten met luchtwegklachten en koorts
Wij snappen dat patiënten met luchtwegklachten en koorts ongerust zijn. Kom NIET naar de praktijk maar bel als u de klachten niet vertrouwt, koorts heeft boven de 38°C of als u jaarlijks van ons een oproep ontvangt voor de griepprik op basis van uw medische voorgeschiedenis.

Sinds 1 juni kan iedereen met milde klachten (hoesten, verkoudheid en/of koorts) door de GGD getest worden op het coronavirus (dat de ziekte COVID-19 veroorzaakt). Via landelijke telefoonnummer 0800-1202 maakt u een afspraak voor een test bij GGD Haaglanden.

Binnen de praktijk nemen wij de volgende maatregelen die gericht zijn op het beperken van fysieke contacten:

Wij zijn uitsluitend geopend voor bezoekers met afspraak. Het is niet mogelijk om aan de balie een afspraak te maken. Ook is het niet mogelijk hier medicatie te herhalen of een briefje op te halen.

Vragen over gezondheidsklachten worden zo veel mogelijk telefonisch afgehandeld. 

Afspraken t.a.v. een acuut medisch probleem willen wij zo lang mogelijk blijven door laten gaan. Heeft u al een afspraak staan en wordt u niet gebeld, dan kunt u gewoon naar deze afspraak komen. Mocht u koorts krijgen en luchtwegklachten ontwikkelen, dan dient u hierover vooraf contact op te nemen met de praktijk.

Wilt u een afspraak maken? Belt u dan naar de praktijk op nummer 070-3606161. Wegens ongerustheid van vele patiënten zal het aan de telefoon drukker zijn dan u gewend bent. Alle medewerkers van de praktijken doen hun uiterste best om u zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn maar kunnen niet voorkomen dat u er ook hinder van ondervindt.

Wilt u medicatie herhalen, dan kunt u hiervoor gebruik maken van ons digitale patiëntenportaal. Raadpleeg onze website voor meer informatie hierover. Ook kunt u bellen naar de praktijk de receptenlijn inspreken. 

Overige vragen
Alle actuele informatie over het coronavirus vindt u op www.thuisarts.nl. U kunt ook bellen naar het landelijke informatienummer: 0800-1351

Wij rekenen op uw begrip voor deze uitzonderlijke maatregelen.


Bij Huisartsenpraktijk Stevens zijn vier vaste huisartsen werkzaam. De artsen leveren in koppels van twee zorg aan een vaste groep patiënten. Dokter Stevens en Dokter Bergsma vormen het ene duo, dokter Broekhof en dokter van der Kaaij het andere. Patiënten hebben dus twee vaste artsen maar indien nodig (bijvoorbeeld bij spoed) kunnen patiënten altijd bij een andere arts terecht.

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur.

Telefonisch bereikbaar:
Maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 11:00 uur en van 13:00 tot 16:00 uur.

Spreekuren:
Van 8:00 tot 11:00 uur van 13:30 tot 16:00 uur.

Aanwezigheid:
Dokter van der Heijden maandag, woensdag, donderdag.
Dokter Bergsma vrijdag.

Dokter Broekhof maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.
Dokter van der Kaaij dinsdag en donderdag.

Patiëntenportaal:
archimedes-mc.uwzorgonline.nl
Uw Zorg online app

In verband met de wet op privacy verstrekken wij zonder schriftelijke toestemming geen informatie aan derden. U dient zelf te bellen voor het maken van uw afspraken of voor het bespreken van labuitslagen en/of overige medische zaken.

Avond-, nacht- en weekenddienst:
Huisartsendienst HADOKS
Telefoonnummer 070-346 96 69