Spreekuur op afspraak

Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken.

Soms is een bezoek aan de huisarts niet direct noodzakelijk. Via Thuisarts.nl kunt u nakijken of u uw medische vraag zelf kunt oplossen.

U kunt voor een afspraak de praktijk bellen op werkdagen tussen 8:00 en 12:00 uur. Voor eenvoudige vragen kunt u ook een afspraak maken voor het telefonisch spreekuur, u wordt dan op een afgesproken tijdstip teruggebeld door de dokter.

Bij het maken van een afspraak kan de assistent vragen naar de reden van uw contact. Hij/zij is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten. De assistent is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Meer tijd

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, dan we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

Huisbezoek

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Een huisbezoek kunt u ’s morgens tussen 8:00 uur en 12:00 uur aanvragen bij de doktersassistent. De huisarts beoordeelt of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen. Als het maar enigszins mogelijk is om naar de praktijk te komen, kunt u dat beter doen. De behandelings- en onderzoeksmogelijkheden in de praktijk zijn groter dan bij u thuis. Vaak kan de huisarts u beter en sneller kunnen helpen in de praktijk.