Corona virus / COVID-19
Voor uw en onze veiligheid willen wij de kans op verspreiding van het coronavirus/COVID-19 beperken.

Patiënten met luchtwegklachten en koorts
Wij snappen dat patiënten met luchtwegklachten en koorts ongerust zijn. Kom NIET naar de praktijk maar bel als u de klachten niet vertrouwt, koorts heeft boven de 38°C of als u jaarlijks van ons een oproep ontvangt voor de griepprik op basis van uw medische voorgeschiedenis.

Binnen de praktijk nemen wij de volgende maatregelen die gericht zijn op het beperken van fysieke contacten:

Wij zijn uitsluitend geopend voor bezoekers met afspraak. Het is niet mogelijk om aan de balie een afspraak te maken. Ook is het niet mogelijk hier medicatie te herhalen of een briefje op te halen.

Vragen over gezondheidsklachten worden zo veel mogelijk telefonisch afgehandeld. Dit geld ook voor afspraken bij de POH.

Afspraken t.a.v. een acuut medisch probleem gaan in principe door. Mocht u koorts krijgen en luchtwegklachten ontwikkelen, dan dient u hierover vooraf contact op te nemen met de praktijk.

Wilt u een afspraak maken? Belt u dan naar de praktijk. Wegens ongerustheid van vele patiënten zal het aan de telefoon drukker zijn dan u gewend bent. Alle medewerkers van de praktijken doen hun uiterste best om u zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn maar kunnen niet voorkomen dat u er ook hinder van ondervindt.

Vragen stellen via digitale patientenportaal
Stel uw medische vragen via een eConsult en ontvang bericht zodra uw consult beantwoord is.
U kunt onder andere vragen stellen over de volgende onderwerpen:
– Adviezen en vragen over leefstijl
– Vragen over medicijnen
– Vragen over (uitslagen van) onderzoek
– Vragen over een eerder consult
– Controle en follow-up bij chronische aandoeningen
LET OP! Deze functionaliteit is niet bedoeld voor urgente vragen of bij spoedeisende klachten. Neem bij twijfel altijd direct contact met de praktijk op! Heeft u een klacht waarvan het waarschijnlijk is dat u lichamelijk onderzocht moet worden? Maak dan een afspraak in de praktijk in plaats van een consult te starten.

Wilt u medicatie herhalen, dan kunt u hiervoor ook gebruik maken van ons digitale patiëntenportaal. Raadpleeg onze website voor meer informatie hierover. Verwijsbrieven kunt u niet meer op halen op de praktijk. Deze sturen wij, zolang deze maatregelen noodzakelijk zijn, per beveiligde e-mail of per post naar u op.

Overige vragen
Alle actuele informatie over het coronavirus vindt u op www.thuisarts.nl. U kunt ook bellen naar het landelijke informatienummer: 0800-1351

Wij rekenen op uw begrip voor deze uitzonderlijke maatregelen.


Openingstijden:
maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Telefonisch bereikbaar:
maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur.

Avond-, nacht- en weekenddienst:
Huisartsendienst Hadoks
Telefoon 070-346 96 69