Corona virus / COVID-19
Voor uw en onze veiligheid willen wij de kans op verspreiding van het coronavirus/COVID-19 beperken.

Patiënten met luchtwegklachten en koorts
Wij snappen dat patiënten met luchtwegklachten en koorts ongerust zijn. Kom NIET naar de praktijk maar bel als u de klachten niet vertrouwt, koorts heeft boven de 38°C of als u jaarlijks van ons een oproep ontvangt voor de griepprik op basis van uw medische voorgeschiedenis.

Binnen de praktijk nemen wij de volgende maatregelen die gericht zijn op het beperken van fysieke contacten:

Wij zijn uitsluitend geopend voor bezoekers met afspraak. Het is niet mogelijk om aan de balie een afspraak te maken. Ook is het niet mogelijk hier medicatie te herhalen of een briefje op te halen.

Vragen over gezondheidsklachten worden zo veel mogelijk telefonisch afgehandeld. Dit geld ook voor afspraken bij de POH. Als u reeds een afspraak heeft staan en deze wordt omgezet naar een telefonisch consult, dan wordt u hierover gebeld.

Afspraken die niet acuut zijn en niet telefonisch kunnen worden afgehandeld worden verplaatst. Als u reeds een afspraak heeft staan die wij willen verplaatsen wordt u hierover gebeld.

Afspraken t.a.v. een acuut medisch probleem willen wij zo lang mogelijk blijven door laten gaan. Heeft u al een afspraak staan en wordt u niet gebeld, dan kunt u gewoon naar deze afspraak komen. Mocht u koorts krijgen en luchtwegklachten ontwikkelen, dan dient u hierover vooraf contact op te nemen met de praktijk.

Wilt u een afspraak maken? Belt u dan naar de praktijk. Wegens ongerustheid van vele patiënten zal het aan de telefoon drukker zijn dan u gewend bent. Alle medewerkers van de praktijken doen hun uiterste best om u zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn maar kunnen niet voorkomen dat u er ook hinder van ondervindt.

Wilt u medicatie herhalen, dan kunt u hiervoor gebruik maken van ons digitale patiëntenportaal. Raadpleeg onze website voor meer informatie hierover. Verwijsbrieven kunt u niet meer op halen op de praktijk. Deze sturen wij, zolang deze maatregelen noodzakelijk zijn, per beveiligde e-mail of per post naar u op.

Overige vragen
Alle actuele informatie over het coronavirus vindt u op www.thuisarts.nl. U kunt ook bellen naar het landelijke informatienummer: 0800-1351

Wij rekenen op uw begrip voor deze uitzonderlijke maatregelen.


Openingstijden:
maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Telefonisch bereikbaar:
maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur.

Avond-, nacht- en weekenddienst:
Huisartsendienst SMASH
Telefoon 070-346 96 69