Bereikbaarheid

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur.

Telefonisch bereikbaar (070-360 61 61):
Maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 11:00 uur en van 13:00 tot 16:00 uur.

E-mail: assistentenbroekhof@archimedes-mc.nl

E-consult: via het patiëntenportaal kan een kleine medische vraag aan uw arts worden gesteld.

Spreekuren:
Van 8:00 tot 11:00 uur van 13:30 tot 16:00 uur.

Medewerkers

Bij Huisartsenpraktijk Broekhof zijn vier vaste huisartsen werkzaam. De artsen leveren in koppels van twee zorg aan een vaste groep patiënten. Dokter van der Heijden en dokter Bharos vormen het ene duo, dokter Broekhof en dokter van der Kaaij het andere. Patiënten hebben dus twee vaste artsen, maar indien nodig (bijvoorbeeld bij spoed) kunnen patiënten altijd bij een andere arts terecht.

Aanwezigheid:
Dokter Broekhof maandag, woensdag en vrijdag.
Dokter van der Kaaij dinsdag en donderdag.

Dokter van der Heijden woensdag en donderdag.
Dokter Bharos maandag, dinsdag, vrijdag.

Avond-, nacht- en weekenddienst:
Huisartsendienst HADOKS
Telefoonnummer 070-346 96 69

Met ingang van 1 april is praktijk Dr Stevens overgenomen door Dr Broekhof

Dr Stevens en Dr Broekhof hebben gezamenlijk een brief aan alle patiënten gestuurd. Mocht u de brief niet hebben ontvangen of gelezen, dan kunt hier rustig de brief van Dr Stevens nalezen. Dr Broekhof verwelkomt u middels deze brief.

Let op! Ziekenhuis bezoek? Geef nieuwe huisarts door!

Bij eerstvolgende controle of bezoek in het ziekenhuis, geef de naam van uw nieuwe huisarts Dr. L. Broekhof door. Patiëntbrieven of lab uitslagen komen dan weer binnen in onze dossiers.

Patiëntenportaal

Privacy/AVG wet

AVG is de nieuwe wet voor privacy en persoonsgegevens. In verband met de wet op privacy verstrekken wij zonder schriftelijke toestemming geen informatie aan derden. Uitslagen en gezondheidsklachten worden niet aan de balie besproken. Daarom kunt u ook geen afspraak maken aan de balie. U dient zelf te bellen voor het maken van uw afspraken of voor het bespreken van labuitslagen en/of overige medische zaken.

Corona virus / COVID-19 – update 29-03-2022

Voor uw en onze veiligheid willen wij de kans op verspreiding van het coronavirus/COVID-19 beperken.

Per heden is het dragen van een mondkapje in onze praktijk niet meer verplicht, met uitzondering van:

  • patiënten met een positieve zelf test of PCR test, die gezien moeten worden door de arts. Zij kunnen bellen met de praktijk voor een afspraak. Om 11.00 uur en om 16.00 uur is er een apart corona-spreekuur voor deze patiënten. Wij vragen u een mondkapje te dragen.
  • patiënten met een negatieve zelf test EN luchtwegklachten en/of koorts. Zij kunnen na telefonisch contact op het spreekuur komen. Wij vragen u een mondkapje te dragen.

Overige vragen: Alle actuele informatie over het coronavirus vindt u op www.thuisarts.nl. U kunt ook bellen naar het landelijke informatienummer: 0800-1351

Wij rekenen op uw begrip voor deze uitzonderlijke maatregelen.